Medicinskåp för effektiv läkemedelsförvaring

På Wiktorson erbjuder vi ett stort sortiment av medicinskåp för läkemedelsförvaring. Vi har skåp i trä och plåt, samtliga med stort fokus på säker läkemedelshantering för stöldbegärliga läkemedel.

Vitt medicinskåp med öppen lucka

Medicinskåp för individuell förvaring

Samtliga medicinskåp i vårt sortiment är framtagna i samarbete med erfarna medarbetare inom svensk hälso- och sjukvård. Tack vare dessa människors kunskap och erfarenhet av daglig läkemedelshantering har vi idag möjlighet att erbjuda flera unika skåpsmodeller, för vitt skilda behov, till många vårdgivande verksamheter. När det gäller medicinskåp för individuell förvaring, har vi lösningar för alla tänkbara behov.

Medicinskåp i trä

Våra medicinskåp i trä finns i många olika storlekar och varianter. Samtliga modeller kan levereras i laminaten vit, björk och ek samt om så önskas med olika kantlister. Det är stora variationer i skåpens insida. Behöver ni skrivyta, pärmfack, många hyllor, värdefack eller belysning? Kontakta oss så hittar vi rätt för just er verksamhet.

AGNES

BEDA STANDARD

BEDA MED UTDRAG

BEDA RCO LOCK-R

HJALMAR GRUND

HJALMAR DJUP

NIKLAS

WIOLA

JAKOB

Medicinskåp i plåt

Våra skåp i plåt är som standard lackerade med vit tålig pulverlack. Vid specifika önskemål har vi även möjlighet att leverera i andra färger. Det är stora variationer i medicinskåpens insida. Behöver ni dubbla luckor, skrivyta, mapphållare, många hyllor eller värdefack? Kontakta oss så hittar vi rätt medicinskåp för just er verksamhet.

FLEXIBEL

FLEXIBEL 2

KOMBI

SMART

MINI

Skåp för stöldbegärliga läkemedel

Rejäl är tillverkat i kraftig stålplåt och är avsett för de verksamheter som ställer höga krav på trygghet och säkerhet. Skåpet är konstruerat och anpassat för sjukvården och används framför allt till förvaring av stöldbegärliga läkemedel och som akut- och jourskåp. Levereras komplett med flyttbara hyllor.

REJÄL

Tillbehör

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av tillbehör. Här finns nyckelbrickor, tags och kort samt tillhörande jojos och korthållare. Vi har dessutom de verktyg och batteri-pack som behövs vid batteribyte i skåpens digitala lås. Kontakta oss gärna om du behöver tips och råd gällande just din verksamhet. > Här hittar du instruktioner för batteribyte i medicinskåpens digitala lås >

NYCKELBRICKA / TAG

NYCKELKORT

BATTERIMEJSEL

BATTERIBYTES-KIT

BATTERIPACK

BATTERIBYTES-VERKTYG

NYCKELBAND WH

JOJO MED NYCKELRING

JOJO MED STRIP

JOJO CK2

JOJO CK3

KORTHÅLLARE

Vi är här för dig!

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Hos Wiktorson Hjälpmedel strävar vi alltid efter att göra din vardag enklare och säkrare. Våra medicinskåp är utformade för att passa dina behov. Har du några frågor eller behöver du råd angående våra produkter?

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på bästa möjliga sätt.