Vi hjälper dig hela vägen!

Wiktorson Hjälpmedel grundades 2008. Under årens lopp har vi, i samarbete med erfarna medarbetare inom svensk hälso- och sjukvård, tagit fram ett brett sortiment av medicinskåp samt ett antal produkter som kan underlätta för äldre personer med funktionsnedsättningar.

Vi har vårt kontor, lager och monteringsverkstad i Örebro men våra lösningar, för vitt skilda behov, används dagligen av hundratals vårdgivande verksamheter, runt om i vårt avlånga land.

Hela vårt sortiment består av våra ”egna” produkter och vi tillverkar allt under egna vingar.

Utöver våra ordinarie skåpmodeller kan vi även erbjuda framtagande av kundunika varianter där skåpens storlek, funktion och utseende kan anpassas efter varje behov och önskemål.

Vi har många återkommande kunder som vet exakt vad de behöver för sin verksamhet men vid flertalet av våra leveranser, har vi tillsammans diskuterat oss fram till den lösning som bäst fyller kundens behov och arbetssätt.

Vi hoppas och tror att våra kunder upplever oss som en partner, bollplank och rådgivare – med fullt fokus på att hitta rätt lösning för varje enskild verksamhet.

Camilla Jonson
camilla@w-h.se
019-760 14 14

Tobias Wiktorson
tobias@w-h.se
019-760 14 15

Gaston Wiktorson
gaston@w-h.se
019-760 14 16